Inschrijven deelname opleiding edelsmeden
Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken mail ons dan hier.
Voornaam
Achternaam
Straat + nr.
postcode
WOONPLAATS
e-mail
telefoon
   
Beroepsopleiding dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Introductiedag 8 oktober, 12 november en 14 januari 2023
Zilveruitje Lesdag naar keuze met minimaal 6 mensen.

Zet de gewenste lesdag hieronder en stuur het door met de knop verzenden. Je ontvangt een automatisch antwoord. We nemen contact met je op. Inschrijven is vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

 
 
Je krijgt automatisch een bevestiging en wordt, zonder verplichtingen, op de wachtlijst geplaatst. Je kunt informeren naar plekken die nog beschikbaar zijn. Jouw gegevens worden opgeslagen en alleen gebruikt voor onze administratie. Zie onze AVG-afspraken daarover. Deelnemen betekent wel dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden, de inhoud van het Huishoudelijk Reglement, de afspraken over copyright en ons privacybeleid. Na ontvangst van een definitieve inschrijving en betalingsverzoek heb je wettelijk gezien veertien dagen bedenktijd. Plekken worden onder voorbehoud gereserveerd.
De Academie voor Edelsmeden in Zeist is een particuliere opleiding en is ingeschreven in het register van de CRKBO. Wij zijn aangesloten bij: de Federatie Goud en Zilver, BBK en de BOK. Copyright © 1996-2022. Alle rechten voorbehouden.