Afstudeerpakket
Om af te studeren maak je een meesterstuk met bijbehorend afstudeerplan. Meer informatie daarover staat bij afstuderen.

Afstuderen doe je binnen twaalf maanden na het behalen van certificaat vijf en je laatste lesdag. Je kunt afstuderen tijdens de dagen dat je in Zeist lessen volgt, maar je kunt ook thuis werken om af te studeren. Dan kun je gebruik maken van ons afstudeerpakket voor het laatste half jaar tussen februari en juli.

Aan het afstuderen zijn kosten verbonden. In 2022 betaal je dan € 200,-. Als je gebruik maakt van het afstudeerpakket zijn de kosten € 400,- en dat is inclusief de afstudeerkosten.


Het afstudeerpakket kun je na 1 februari gebruiken als je geen lessen meer volgt en thuis je meesterstuk wilt maken. Onze ervaring is dat je zonder overleg met de academie niet altijd het gewenste resultaat krijgt. Omdat we afstuderen in juni is dit pakket alleen nuttig vanaf februari.

Het afstudeerpakket:
# twee lesdagen van 10.00-15.30.
# twee overlegmomenten naar keuze van een uur.
# overleg via mail, je krijgt binnen 24 uur antwoord.
# de kosten voor het afstuderen.

Materiaalkosten voor het meesterstuk zijn voor rekening van de deelnemer(ster).
 


De Academie voor Edelsmeden in Zeist is een particuliere opleiding en is ingeschreven in het register van de CRKBO. Wij zijn aangesloten bij: de Federatie Goud- en Zilver, BBK en de BOK. Copyright © 1996-2022. Alle rechten voorbehouden.