Het is mogelijk om een dag te "smeden" in het atelier van een edelsmid. Deze dagen zijn voor iedereen die kennis wil maken met het edelsmeden of zelf sieraden maken op de Academie voor Edelsmeden in Zeist. Elke deelnemer maakt zelf een ring. We gaan je op een ontspannen en professionele manier kennis laten maken met het ontwerpen en maken van jouw eigen sieraad en we geven voorlichting over onze opleidingen. Tobias en/of Ben zijn aanwezig om je te begeleiden. Het atelier is compleet ingericht met alle noodzakelijke materialen, machines en gereedschappen en wordt, naast de opleidingen, gebruikt om sieraden te ontwerpen, te produceren en te verkopen. Impressie van een dag staat op HIER
 
Aanvang is meestal 10.00u en we zijn rond 16.00u klaar. Lunchbuffet is om 13:00u. Met diéten kan rekening worden gehouden. Lesgeld is inclusief lunch en 10 gram zilver. Er worden een aantal dagen per jaar georganiseerd. Het is ook mogelijk om zelf een dag te reserveren als je met een groep wilt komen van minimaal 6 personen. Er zijn weer introductielessen op 8 oktober, 12 november en 14 januari 2023. Die  op 8 oktober zit vol.

Inschrijven kan met de knop hiernaast. Je ontvangt ongeveer 14 dagen voor aanvang een bevestiging met betaalverzoek.
 

De Academie voor Edelsmeden in Zeist is een particuliere opleiding en heeft een onderwijserkenning van de CRKBO. Wij zijn aangesloten bij: BBK, Federatie Goud en Zilver en de BOK. Copyright © 1996-2023. Alle rechten voorbehouden.